Constructia de ambarcatiuni din poliesteri nesaturati armati cu fibra de sticla (PAFS) a constituit activitatea de baza inca din anul 1975, fiind sigura unitate de productie din Romania care a deschis peste ani drumul constructiei la scara larga a acestor produse.
   Initial, gama de produse se limita la o serie de barci de salvare necesare echiparii navelor din flota comerciala si a unor dispozitive flotante ce balizau senalul navigabil al Dunarii.
   In timp, prin perseveranta cadrelor tehnice, precum si prin experienta si inalta calificare a operatorilor, fabricatia de produse s-a extins la constructia de ambarcatiuni de agrement, de pescuit, de salvare si de interventie.
   Dotarile tehnice de care dispunem: hale industriale noi, ateliere dotate cu utilaje de mare performanta, permit si realizarea unor ambarcatiuni de gabarit.
   Cerintele pietii ne-au format si pentru conceperea si executia de produse proprii unitatilor piscicole ajungand la performanta de a executa orice reper solicitat (bazine, cuve puiet peste, incubatoare, etc.).
   Realizam la capacitati diferite: rezervoare, butoaie, cazi, precum si lucrari de placari bazine si piscine.
   Va asteptam sa ne cunoastem si cu siguranta orice solicitare se va materializa intr-o buna colaborare.

aaaaaaaaaaaaiii